Professionele notulist inhuren?
Neem direct contact op! notulistenteam 073 - 711 45 16
notulistenteam

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Hét Notulistenteam heeft grote en kleine opdrachtgevers uit allerlei branches. En geen enkele opdracht is hetzelfde. Wij doen altijd onze uiterste best om de best passende notulist aan de opdrachtgever te koppelen. We bedoelen daarmee dat de notulist niet alleen over de juiste kennis bezit, maar ook affiniteit heeft met de opdracht én aansluit bij de cultuur van de organisatie.

Op die manier zijn onze notulisten in staat om verslagen te maken van hoge kwaliteit met daarin alle belangrijke aspecten van de vergadering. Daarmee sluiten de verslagen perfect aan bij de wensen van de opdrachtgever.

Onze opdrachtgevers hebben uiteenlopende redenen en doelen om hét Notulistenteam in te schakelen.
Lees hier waarom zij samenwerken met ons.

 

 

 

 

Gemeente Kerkrade

Wij zochten een betrouwbare partner voor notulering van onze raadsvergaderingen die binnen een vrij korte termijn in een uitgebreide verslaglegging kon voorzien, uitgaande van ons gebruikelijke format.

Hét Notulistenteam maakt snel en tegen een redelijke prijs prima verzorgde notulen van de raadsvergaderingen in onze eigen opmaak.”

 

ERAC (European and Regional Affairs Consultants) 

“Wij zochten een notulist voor het notuleren van onze OR-directie overleggen. Vanwege het prettige contact, de snelle reactie, de overzichtelijke prijssetting en de vaste afspraken wat betreft reiskostenvergoeding, kozen we voor hét Notulistenteam.

Doordat er een team achter zit, is er is ook altijd iemand beschikbaar. We hebben daarom geen omkijken maar naar de aanwezigheid van een notulist en de verslaglegging voldoet aan onze verwachtingen. De kwaliteit van notulen is zoals afgesproken; duidelijk en helder.”