Professionele notulist inhuren?
Neem direct contact op! notulistenteam 073 - 711 45 16
notulistenteam

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Bent u op zoek naar iemand die onafhankelijke notulen levert of misschien is er binnen uw organisatie niemand beschikbaar die kan of wil notuleren? En overweegt u daarom een externe notulist in te schakelen? U vraagt zich in uw zoektocht misschien ook af waarom de tarieven bij de verschillende notuleerbureaus zo enorm verschillen? Dat lichten we graag toe.

Kwaliteit van het verslag

Het verschil in prijs ligt niet alleen aan het niveau van de notulist en dus vooral aan de kwaliteit van het verslag.
Een vergadering met veel technische inhoud, zoals bijvoorbeeld een bouwvergadering vergt namelijk ook inhoudelijke kennis van de notulist. Omdat hét Notulistenteam beschikt over een landelijk netwerk van professionele notulisten, kunnen wij ook een notulist inzetten met de specifieke vakkennis die voor u van belang is. Daarmee wordt het jargon juist gebruikt en krijgt u notulen van hoge kwalitatief.

Factor tijd

Naast de vergadertijd is de prijs ook afhankelijk van de uitwerktijd en dat varieert per verslagvorm.
Het schrijven van een samenvatting kost bijvoorbeeld minder tijd dan een verslag waarin letterlijk woord voor woord is genoteerd. Wij kunnen u natuurlijk altijd adviseren welke verslagvorm het beste past bij uw vergadering en doelstelling. Onze notulisten werken door hun ervaring sneller dan iemand die het “erbij doet”. Daarmee bespaart u dus tijd en dus geld.
Vooraf maken we overigens duidelijke afspraken over de levertijd.

Conclusie

Echt goed notuleren vereist dus nodige kennis en vaardigheden en is een vak op zich. Hét Notulistenteam is al vele jaren actief in de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten en helpt ook u graag met uw notuleerwerk. Het inhuren van een externe notulist is bovendien niet alleen kostenbesparend, maar geeft u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst.

Wanneer u kiest voor een notulist van hét Notulistenteam kiest u voor:

  • Ervaren, deskundige en discrete notulisten
  • Professionals met specifieke vakkennis
  • In meerdere talen mogelijk
  • Inzetbaar op korte termijn
  • Scherpe tarieven
  • In heel Nederland

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de notuleerservice van hét Notulistenteam?
U kunt op ad-hoc basis een beroep op ons doen of ons inzetten bij terugkerende vergaderingen of bijeenkomsten.
Vraag direct een offerte aan.
     Offerte

Meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 073 – 711 45 16 of stuur een mail naar service@notulistenteam.nl