Professionele notulist inhuren?
Neem direct contact op notulistenteam 073 - 711 45 16
notulistenteam

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Van spraak naar tekst

Een geluidsopname van een vergadering of bijeenkomst maken is super praktisch. Zo kunt u later precies terug terug horen wat er gezegd is. Maar het omzetten van spraak naar tekst is nog niet zo eenvoudig. Hét Notulistenteam heeft de benodigde expertise en kan u daarmee helpen. Veel van onze notulisten zijn gespecialiseerd in het transcriberen van geluidsopnamen en werken de opgenomen bijeenkomst graag en snel voor u uit. Handig voor een woordelijk of beknopt samenvattend verslag maar ook makkelijk te gebruiken als naslagwerk.

Waarom kiezen voor een transcribent?

Het transcriberen van een geluidsopname is een tijdrovende klus die vakkennis en vaardigheid vereist. Door dit uit te besteden aan een professional bent u verzekerd van een correcte en foutloze uitwerking. Door hun ervaring doen onze notulisten het bovendien snel. En dat spaart u weer tijd en geld.

Wij zetten spraak naar tekst om voor verschillende type bijeenkomsten:

  • Dictaten, om medewerkers niet te belasten met schriftelijke uitwerken.
  • Interviews, bij interviews in het kader van wetenschappelijk onderzoek kunnen resultaten verwerkt worden en bepaalde passages nog eens nagelezen worden.
  • Lezingen, zodat de gesproken tekst na afloop op papier beschikbaar gesteld kan worden.
  • Vergaderingen, wanneer er geen notulist aanwezig kon zijn kan aan de hand van een geluidsopname achteraf nog notulen gemaakt worden.
  • Hoorzittingen, soms wordt achteraf pas besloten (vooral bij de overheid) dat er toch notulen van de hoorzitting moeten komen.
  • Aandeelhoudersvergaderingen, voor multinationals maken we een tweetalige transcriptie (Nederlands en Engels)
  • Telefoongesprekken, deze worden voornamelijk getranscribeerd voor gebruik bij interne trainingen of evaluaties.
  • Webinars, zodat deelnemers een schriftelijk exemplaar van de lessen kunnen ontvangen.

Geluidsopnamen kunnen op verschillende manieren worden aangeleverd. Het meest voorkomend is de digitale vorm als MP3. Digitale bestanden worden vaak uitgewisseld via We Transfer; een snelle en handigee manier om grote bestanden te delen. Indien er sprake is van gevoelige informatie kunnen de bestanden ook middels USB stick, CD ROM of anderszins worden aangeleverd.

Meer informatie of direct spraak naar tekst om laten zetten?

Wilt u gebruik maken van de transcriptieservice van hét Notulistenteam?
Vraag direct een offerte aan.
     Offerte

Meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 073 – 711 45 16 of stuur een mail naar service@notulistenteam.nl